Aquest bloc personal, es un recurs per posar al abast del qui vulgui llegir-ho, un nou avenç en la cura de les lesions de cartílag articular.

El cartílag, es un teixit avascular i aneural que no te capacitat de auto-regenerar-se, i per tant tot allò que li produeix danys, no millora, mes be al contrari, empitjora amb el temps.

La medecina regenerativa, l’enginyeria de teixits i la bioimpressió, units buscant la manera de produir cartílag, per substituir el danyat, i reconstruir la funció de l’articulació i treure el dolor que produeix en aquestes lesions.

La integració de tecnologies de pròxima generació, com ara la bioimpressió 3D, és un pas essencial cap a l’èxit clínic d’aquests enfocaments prometedors i té un gran potencial.

Sóc traumatòloga, però des de sempre m’han interessat moltes altres coses, la bioètica, la telemedicina, i ara estic amb la tesi doctoral sobre bioimpressió.

La comunicació científica és un dels temes pendents per aprendre, encara que és difícil per a mi, acostumada a escriure sobre l’especialitat i per professionals del mateix àmbit.

M’agrada molt llegir especialment novel·la negra, i també gaudeixo moltes estones cuidant el jardí.Jardi

ReserchGate

Recent Projects